Japanese Home Cooking Class in Tokyo. YUCa's Food & Lifestyle Media from Japan

Trip adviser facebook Google map instagran youtube

Class Schedule

See all

Yuka’s Table : vol.12

Categorised in: | Link of this article

20130403.jpg

夜ごはん: ひとりごはんの時は、主人が好まない食材を使った料理ができるチャンス。そんなわけで、さつまいもと鶏のささ身を炒めた黒酢料理。旬野菜のみょうがをたっぷり入れた味噌汁。ストックしていた大豆ミートと野菜の甘辛肉味噌をかけた丼ぶり。今日のところはこのへんで。
Dinner: When I cook only for myself, it’s always a good chance to use various ingredients that my husband can’t have. So, I cooked sauteed chicken and vegetables with using black vinegar, miso soup with plenty of Myoga(=Japanese ginger) and Donburi with sweet ‘n’ spicy soybean meat and vegetable sauce. Well, that’s all for today…
Display mode

Class Schedule

See all

Instagram

See more photos